Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Crysis 3
Niema to jak dobry shooter sci-fi!

[Spolier Crysis 2]

Będzie się działo! Oj będzie! Szkoda, ze fabuła w drugiej części była taka pokręcona, a w następnej części dowiemy się w końcu kto przeżył, Prorok, który strzelił sobie w głowę, czy Alkatraz, który zniszczył cepidy. Może będziemy mieli dwa w jednym? Tak czy siak wolał bym kontrolować Nomada lub Psychola i nie przedłużać wątku z trzeciej części, bo zwyczajnie był zbyt wyimaginowany. Te całe synchronizacje nanoskafandra, zarodniki cepidów, czy symbioza Proroka z Alkatrazem i nanoskafandrem Przekombinowane... Trójka najwyraźniej będzie sciśle powiązana z drugą częścią, a osobiście wolał bym powrót do wątku z pierwszej części. Przecież nie chcę ratować Nowego Yorku po raz kolejny.

Ten łuk mi się podoba, ale powrót do Nowego Yorku nie bardzo. Komentujcie!
  Odpowiedz
Musze pokazać to bratu! Ostatnio niezłą miałam zabawę z PROJEKT Mass Effect
  Odpowiedz
Jestem pewien, że rozgrywka Crysisa 3 będzie zabójcza, ale fabuła cieniutka, czyli dokładnie jak poprzednio.

EDIT: Gameplay z targów E3

Odpowiedz
Ach fabuła znowu kiepska
  Odpowiedz
Tak, fabularni znacznie bardziej podobała mi się jedynka, a dwójka to już nakombinowana do przesady. Ponoć koncepcja dwójki miała pójść w kierunku wyspy na która powrócił Nomad, były już nawet przecieki i gameplaye z zamrożonej wyspy, ale nagle zmienili kierunek i powrócili do punktu wyjścia wciskając wszystko w typowe miejsce akcji... Nowy Jork. Teraz kontynuacja nie przyniesie nic nowego, Nowy Jork w wersji dżungli pod jakąś biokopułą. Kiszka jak ich mało.
  Odpowiedz