Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czarny Ekran?
Witam posiadam Windows XP od niedawna system szwankuje chodzi o to ,że gdy:
włączałem ostatnio komputer system normalnie się ładuje i nagle buch czarny ekran.Po zresetowaniu komputer się włączył jak gdyby nigdy nic.Lecz gdy Dzisiaj na nowo go odpalałem i był ten sam problem i po resecie znowu wszystko działało. Jest to dla mnie troche dziwna usterka :/

Co o tym myślicie? Jak zignoruje to to nic mi się niestanie z systemem?
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Powinieneś moim zdaniem sprawdzić kable,co są podłączone do monitora.Miałem podobną sytuacje co ty.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Kable są dobrze właśnie podłączone. Myślę ,że to może być wina systemu :(
Niedostępny
  Odpowiedz
Wina systemu wątpię,a ten Windows XP to masz kupiony w sklepie czy ciągnięty z internetu?
  Odpowiedz
Windows mam orginalny od 3 lat. :) kiedyś miałem z neta. Bo ja po prostu kupiłem z kolegą Windowsa XP i każdy zapłacił połowie. Ja zainstalowałem go na swoim komputerze jako pierwszy dopiero później kumpel :)
Niedostępny
  Odpowiedz
Szukanie igły stogu siana.A teraz jak włączałeś komputer to miałeś wszystko w porządku? Bo jeśli tak to wystąpiło wcześniej,błąd systemu.Innego rozwiązania chyba nie widzę,zapytam się kolegi co to mogło być, bo jest informatykiem i ci odpiszę później.Zobaczę co mi odpowie na ten problem jaki masz.
  Odpowiedz
Teraz też mi się nie włączyło od razu tylko za 2 razem jak poprzednio..
Niedostępny
  Odpowiedz
Po pierwsze kable nie mogą być winne ponieważ mówisz że komputer się resetuje.
Pierwszym krokiem jaki musisz zrobić to zaktualizować sterowniki Twojej karty graficznej. Być może
uszkodził się sterownik i za każdą próbą użycia karty (podczas włączania pulpitu) sterownik się wykrzacza
i bum - reset. Zmień sterowniki, zobaczymy wtedy co się zmieni.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości