Czego nigdy nie dawać w prezencie
|
19.12.2012, 10:19
najlepiej dać coś od siebie, ja często robię śmieszne fotomontaże i wywołuję je dla bliskich
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.12.2012, 09:28
Nietrafiony prezent? Książka "Origami dla początkujących" z nalepką 2 w cenie 1. Przyznaję się, że jeśli nie zrobię czegoś sama lub nie mam konkretnej informacji co się przyda korzystam z opcji "bony podarunkowe" . Póki co rozczarowania na twarzach nie zauważyłam. Pozdrawiam i życzę samych trafionych prezentów.
20.12.2012, 22:56
veronique napisał(a):Nietrafiony prezent? Książka "Origami dla początkujących" z nalepką 2 w cenie 1. Gdzie najczęściej załatwiasz bony podarunkowe?
20.12.2012, 23:39
Najczęściej empik, reserved i mydlarnia u Franciszka. Chociaż do tego ostaniego wolę zaglądać jak najrzadziej, ponieważ ma to niekorzystne skutki dla mojego portfela
02.10.2019, 12:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.10.2019, 13:15 przez Demanufacture.
Powód edycji: Reklama
)
Prezenty mogą być różne, ale najczęściej drobiazgi są najbardziej wartościowe. Zostają na długo i przypominają o jakimś wydarzeniu czy osobie. Można dawać większe prezenty, ale dodatki dodają im charakteru Ostatnio jak byłem u kolegi na wieczorze kawalerskim, oprócz dobrej zabawy i alkoholu, każdy z nas dostał przypinki na tamtą noc. Każdemu z nas zostały na pamiątkę tamtego wieczoru.
Takie dodatki na pewno będą pasowały na wiele różnych okazji, czy to urodziny, wesele, komunie czy inne uroczystości. Do głównego większego prezentu, myślę, że zawsze warto postawić na małe uzupełnienie |