Czego nigdy nie dawać w prezencie
|
19.12.2012, 10:19
najlepiej dać coś od siebie, ja często robię śmieszne fotomontaże i wywołuję je dla bliskich
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.12.2012, 09:28
Nietrafiony prezent? Książka "Origami dla początkujących" z nalepką 2 w cenie 1. Przyznaję się, że jeśli nie zrobię czegoś sama lub nie mam konkretnej informacji co się przyda korzystam z opcji "bony podarunkowe" . Póki co rozczarowania na twarzach nie zauważyłam. Pozdrawiam i życzę samych trafionych prezentów.
20.12.2012, 22:56
veronique napisał(a):Nietrafiony prezent? Książka "Origami dla początkujących" z nalepką 2 w cenie 1. ![]() Gdzie najczęściej załatwiasz bony podarunkowe?
20.12.2012, 23:39
Najczęściej empik, reserved i mydlarnia u Franciszka. Chociaż do tego ostaniego wolę zaglądać jak najrzadziej, ponieważ ma to niekorzystne skutki dla mojego portfela
![]()
02.10.2019, 12:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.10.2019, 13:15 przez Demanufacture.
Powód edycji: Reklama
)
Prezenty mogą być różne, ale najczęściej drobiazgi są najbardziej wartościowe. Zostają na długo i przypominają o jakimś wydarzeniu czy osobie. Można dawać większe prezenty, ale dodatki dodają im charakteru
![]() Takie dodatki na pewno będą pasowały na wiele różnych okazji, czy to urodziny, wesele, komunie czy inne uroczystości. Do głównego większego prezentu, myślę, że zawsze warto postawić na małe uzupełnienie ![]() |