Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czego we mnie nie lubisz? Piekielnie szczera zabawa
  Odpowiedz
Demaa :D

Zdecydowanie za rzadko ostwtnio wbijasz na SB i ogólnie za mało Cie za forum :P
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Cassius
Nie ma czego w tobie nie lubić, może dlatego że mało Cię znam.

Demanufacture napisał(a):Monoceros, nie lubię Cię za wystraszonego wołka w awku :)

On jest tylko czujny by wiedzieć kiedy atakować ;) luzik, dla Cb może być wystraszony haha ;D
  Odpowiedz
Ostatnio miałem przez Ciebie rozkminę, bo Twój nick kojarzył mi się z Cyceronem, postacią z TES V Skyrim. Jest to jedna z nielicznych gier, które toleruje, na pewno najlepsza w jaką grałem. Pamiętałem, że gdzieś już słyszałem podobną nazwę, ale nie mogłem sobie przypomnieć gdzie. Wszystko przez Twój nick. Zachciało się Monocerosów... YeahBunny Połamany
  Odpowiedz
A ja Ciebie właśnie za to, że macie zaje*istą filharmonię i nie mam nigdy czasu ani kierowcy, żeby się wybrać. :P
  Odpowiedz
Nie lubię cie za to, że nie jesteś po mojej stronie :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Vilandra napisał(a):A ja Sworda nie lubię za to, że nie jest towarzyski... tak mi się przynajmniej wydaje.
Musiała byś mnie poznać lepiej kobito. Duch towarzystwa. :P

:*
Haker:
Pleciesz trzy po po trzy, co ci ślina... Tfu, palec na klawiaturę przyniesie. :P
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Za co mógłbym Cię nie lubić? Mysli
Chyba tylko za Twój unikalny styl bycia ;)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Jak zobaczyłem że ostatni post napisał Adikus(Czyli ty), to aż mało co zwału serca nie dostałem.

Jednym słowem za podlizywanie się administratorowi da Vinci, walisz tyle reputacji ile wlezie.
  Odpowiedz