Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czemu mi kasują a innym nie?
Witam serdecznie.
Szukałem i jakoś nie znalazłem podobnego zagadnienia.
Jeśli się mylę to proszę o wybaczenie i usunięcie tego tematu.

Tak wiec zagadnienie mnie intrygujące, polega na tym iż
chomikuje czasem folder od kogoś i nawet w tym samym dniu,
chomikuj zawiadamia mnie ze pliki naruszają prawa autorskie lub regulamin i są kasowane.
Wszystko byłoby okey gdyby nie to ze te same pliki nadal pozostają na chomiku od którego je zachomikowałem.
Rodzi się pytanie jak w temacie.
Czemu pliki u mnie są kasowane, a pozostają nienaruszone tam skąd je zachomikowałem?
  Odpowiedz
Jak miałem chomika to również to zauważyłem. Z tą różnicą że ja nie miałem zachomikowanych plików. Ale ten sam plik był u mnie blokowany a u bardziej "znanych chomików" nie był blokowany.
---
  Odpowiedz
Dokładnie o to mi chodzi.
Wydaje się jakby mój chomik był pod szczególnym nadzorem?
  Odpowiedz
Albo te większe chomiki mają dojścia w administracji i gdzieś tam jeszcze:D

Powiem szczerze, że mnie również to zastanawiało ale dałem sobie z tym spokój. Teraz i tak stawiam na swój upload więc się tym nie przyjmuje.
  Odpowiedz
Mnie to jednak nie daje spokoju, na jakiej zasadzie się tak dzieje,
pliki są te same zachomikowane od innego chomika, u mnie zostaje praktycznie natychmiast skasowane, a u tego od kogo je zachomikowałem nadal są nietknięte.
  Odpowiedz
Bo w życiu najważniejsze są układy i układziki. Duże chomiki to koło napędowe tej machiny i są nie do ruszenia.
  Odpowiedz
Twoja wypowiedz wydaje się logiczna. ;)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości