Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Cześć!
Witam Wszystkich!

Na imię mi Piotr, lat 25 a pochodzę i mieszkam w Warszawie.
Na forum trafiłem przez znajomych, Buhaya i Veroniqe. Moim hobby, pasją i konikiem jest fotografia. Lubię biegać, basenić się od czasu do czasu ogólnie poćwiczyć. Nie wiem co mnie tu spotka, co się będzie działo, ale mam nadzieje, że zagrzeje tu swój tyłek na dłużęj. Pozdrawiam!
Witaj Czachuś, miejsce idealne dla Ciebie! Rozgość się;)
[Obrazek: podpis.jpg]
Witaj Piotrze, czuj się u nas dobrze ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

No zobacz, kto się zarejestrował! Dobrze Cię tu widzieć, Czacha! :)
Nie wiem czy mam prawo kogos witać że swoim krótkim stażem, ale witaj ;pp masz bardzo fajnych znajomych ;pp
(16.02.2013, 21:50)Odkochana napisał(a): Nie wiem czy mam prawo kogos witać że swoim krótkim stażem, ale witaj ;pp masz bardzo fajnych znajomych ;pp

Ludzie fajni, mają fajnych znajomych. ;) Wszyscy jesteśmy odjechani, czyż nie? Cool
Witam serdeczne w naszych skromnych progach :)
Witaj w społeczności odjechanych Yoo
Witaj!
Witaj, witaj! :) Hmm, kolejny znajomym Kuby, ciekawe, czy też taki czaruś... ;)