Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy da sie przejść minecraft?
Witam, otóz mam takie pytanie czy da sie przejść minecraft??

Mój kolega mowił mi ze można tylko trzeba odnaleźć jakąś twierdze i zabić smoka. Czy to prawda? Przepraszam, za wielkość głupoty tego pytania :D
  Odpowiedz
Negr1 napisał(a):trzeba odnaleźć jakąś twierdze i zabić smoka. Czy to prawda?

Odpowiem krótko, że tak.
Możesz wejść na YT i obejżeć filmy użytkownika minecraftpolska
Znajdziesz tam wiele poradników i odpowiedzi tak jak to sam napisałeś, na swoje głupie pytania.
  Odpowiedz
Gier typu sandbox w pewnym sensie nie da rady przejść. Mimo, że wykonasz zadania w minecrafcie to nadal możesz wyznaczać sobie tysiące celów i tak w nieskończoność....
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Tej gry nie da się przejść, nie ma końca ani początku ;p
  Odpowiedz