Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy dodanie słowa chomikuj coś daje?
Witam, czy coś daje dodanie słowa chomikuj do pliku np. Kaliber 44 - 3.44 chomikuj

Chodzi mi o to, czy wyskoczy w google jako pierwsza lub druga strona.
  Odpowiedz
Ja jakiś czas temu robiłem to samo z nowym chomikiem czyli też dopisywałem do nazwy słowo chomikuj i niestety nic to nie dawało,trzeba chyba mieć po prostu w miarę popularnego chomika... ;/
  Odpowiedz
Pozycjonowanie strony w google zależy od wielu czynników, nie wystarczy dopisać tylko słowa aby
roboty google zaindeksowały Cię wysoko w wynikach. Radzę poczytać trochę o pozycjonowaniu stron
internetowych.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Jeśli nawet dodasz do pliku słowo chomikuj to i tak prawdopodobnie jego popularność się nie zwiększy.
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
Jasne że daje bo wspomaga pozycjonowanie danego folderu. Radzę dokładnie przeczytać poprzednie zdanie, "wspomaga", a nie robi to za Ciebie.

Ludzie szukając jakiegoś pliku poprzez google bardzo często dopisują frazę "chomikuj", więc Twój folder ma większe szanse na to, że zostanie wyświetlony w wynikach.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Pamiętam jak takie kombinacje robiłam kiedy zaczynałam przygodę z chomikuj [2009] Haha:
Negr1 to nie jest zły pomysł. Po pewnym czasie faktycznie Twój chomik będzie się wyświetlał w google. Mój się wyświetlał teraz jest zamknięty od kilku lat.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Gdy szukałem w google np. gta to wpisałem ,,Gta Sa chomikuj". A w wynikach były pliki co nie mają w nazwie ,,chomikuj". Więc to niejest tak do końca że wyświetla te pliki co mają w nazwie chomikuj:)
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
Może to zależy też od ilości odwiedzin ? Używać często nazwy chomika na portalu chomikuj.pl. Ja pamiętam, że wtedy nie miałam większego problemu z wypromowaniem się ale miałam też pliki które cieszyły się sporym zainteresowaniem. Niech próbuje nie traci a może zyskać.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
oczywiście, że to dużo daje, mam 2-giego chomika tylko filmowego i po wynikach ściągania było widać, że to działa. Miałem mało wejść, zero reklam, a stosunkowo dużo ściagnięć. Np 1 filmu 20 innego 12. Gdyby nie zablokowali transferu punktów to bym go jeszcze lepiej rozwijaj, a tak to ...ehhh. Dobrze to widać na rzadkich plikach i najlepiej dawać do folderu głównego, bo jak dacie np Gta San Andreas PC chomikuj, to wiadomo, że mnóstwo folderów jest tak opisane i będziecie nisko,
Niedostępny
  Odpowiedz
Pewnie że to daje, ale zależy jak to używasz. Świerzb mnie chwyta jak widzę konta idiotów którzy dodawali sobie dodatkowo słowo chomikuj przy folderach, a w tych folderach mało co było, lub sprzeczne całkiem rzeczy.
  Odpowiedz