Może jakaś akcja na forum anty-wyłudzeniowa? ;-)
Czy dzielić się zdobytymi punktami z innymi użytkownikami?
|
03.06.2011, 01:53
Jestem zwolennikiem liczb i statystyk. Skoro ludzie nadal "proszą" oznacza to że punkty te jednak otrzymują. Nie jest to jednak zbyt pocieszające.
Może jakaś akcja na forum anty-wyłudzeniowa? ;-) Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.06.2011, 01:58
Jestem jak najbardziej za taką akcją mam dość otrzymywania takich informacji i próśb.
28.07.2011, 08:14
Opiszę wam swoją historię. Jest ona prawdziwa !! Od pewnego czasu irytowała mnie mała ilość pkt przybywających do mojego chomika. Znalazłem konkurs w którym nagrodą główną było 400 tyś chomikowych pkt ( wtedy to było trzy lata zbierania dla mnie ) Wygrałem i zainwestowałem w reklamę. Później pisałem z różnymi chomikami szukając możliwości zarobku za usługi. Z jednym chomikiem zawarliśmy pisemną (przez PW) umowę ja robię mu opisy, a on mi menu, mini menu i upload. Reklama zaczęła przynosić korzyści, ale potrzebowałem zastrzyku punktów. Wcześniej pisałem z jednym chomikiem i poprosiłem go o pożyczkę 200 tyś pkt na serwer . Chciał abym oddał pkt w postaci uploadu. Wywiązałem się z umowy i byłem 400 tyś na plusie po tygodniu. Teraz organizuje konkurs, aby inni też mogli dostać punkty. Konto mam od 25 czerwca 2008 roku przez ponad 3 lata nie wysyłałem wiadomości typu "daj mi pkt" i tym podobnych. Jeżeli ich potrzebowałem to szukałem okazji by zarobić. Jeżeli pożyczałem to zawsze oddawałem. ( Punkty 2 razy pożyczałem, łącznie 300 tyś ) Teraz potrafię zrobić menu, stronę internetową, oraz jakiś tam banerek.
Jest to historia chomika dawid123456789 Większość nawet jej nie przeczyta Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
28.07.2011, 10:07
Muszę się wam przyznać że mi pewien chomik wysłał za darmo łącznie 700 tysięcy ( Raz mi wysłał 100 tys potem 400 itd w tytule przelewy umieszczając "gift" ) . Wierzcie, czy nie, ale to nieznajomy chomik którego nigdy wcześniej nie widziałam. Nie podam jego nazwy, bo nie chcę żeby mu jacyś kolejni "solenizanci" wypisywali. Ten kolega nie należy do forum odjechani.com.pl ale jest dość dobrze prosperującym chomikiem. Nigdy o nic go, ani nikogo nie prosiłam. Wolałam sama sobie dokupić transfer za pieniądze niż męczyć ludzi.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości