Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy jesteśmy dżentelmenami?
[Obrazek: 1325506489_by_katalika_500-1326028288.jpg]

Panowie czy to nie jest tak, że dżentelmenami jesteśmy tylko wtedy kiedy przepuszczamy fajną laskę w drzwiach aby tylko po to, żeby spojrzeć na jej fajny tyłeczek?!

Odpowiedz
Przecież jedno drugiego nie wyklucza. :)
Obecnie w niektórych co bardziej „wyzwolonych” krajach (głównie USA), zachowania tego typu (czyli uprzejmości wobec kobiet, uprzejmości podejmowane na podstawie płci), mogą zostać potraktowane jako seksizm, a czasem kończy się nawet na pozwie sadowym.

Osobiście praktykuje tego typu uprzejmości ale tylko z dziewczynami które znam odpowiednio długo i dobrze. Ewentualnie robię wyjątek dla „znajomek znajomych” :)
  Odpowiedz
Fajnie jest popatrzeć na kształtną "pupcię". ;)
Nasza kultura osobista świadczy o tym czy możemy powiedzieć o sobie "I'm gentleman".
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Przestałem jak po przepuszczeniu kobiety (na szczęście nie mojej ;) ) w drzwiach dowiedziałem się że jestem seksistowskim "synem pani lekkich obyczajów" i wyrwałem torebką w brzuch...
  Odpowiedz
Hmm szczerze mówiąc gdy przepuszczam kobietę nie zwracam uwagi na tyłek...
Po prostu mam wrażenie że dobrze postąpiłem.
Jeszcze nie spotkała mnie taka niespodzianka żeby kobieta którą przepuszczam inaczej to zinterpretowała:)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ale przecież nie na każdy tyłek się patrzy. Są rózne kobiety i różne tyłki. Przepuszczamy wszystkie przez drzwi, ale co do niektórych unikamy sytuacji opuszczania wzroku :P
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Ja z góry jestem kulturalny wobec każdej kobiety i miło jest popatrzeć na kobiety, które w ten sposób czują się bardziej widoczne przez krótką chwilę, ale niektóre zasługują na kompletną ignorancję. Kobieta która w miniówce wędruje po ulicy kręcąc tyłkiem zwykle jest przezemnie ignorowana, bo zbytnio próbuje na siebie zwracać uwagę i na mnie działa to w przeciwną stronę.
  Odpowiedz
Wszystko zależy od sytuacji i od osoby. jeśli ta osoba zasługuje to tak, a jeśli nie to jeszcze na złość robię.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości