(02.05.2013, 11:44)B0hazard napisał(a): Ojoj Vilandra boi się klaty pokazać, czyżby jest się czego wstydzić?
Uważaj sobie bo Vil 6 Weidera robi

Najwidoczniej jest

walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Czy każdy mężczyzna chce tak wyglądać?
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.05.2013, 14:23
Dzisiaj wszedłem na FB i moim oczom ukazała się fotografia:
![]() Chłopak ten schudł z 127kg do 84kg - z mojej strony na prawdę WIELKI SZACUN. Jak pisze, dokonał tego dzięki bieganiu... Ja również próbowałem niedawno biegać, ale przebiegłem trochę i od razu padałem (mam bardzo słabą kondycję) :/ W dodatku tu gdzie mieszkam nie ma zbytnio gdzie pobiegać, lasów żadnych, chodniki krzywe ![]() Liczyłem sobie ostatnio BMI kalkulatorem: "Twój wskaźnik BMI wynosi 23. Brawo! Masz idealną masę ciała." ale jakoś tego nie czuję.. ![]() Mam w klasie kolegę który jest trochę mniejszy ode mnie, waży tyle co ja i nie widać po nim tego ile waży tak bardzo jak po mnie (duże uda etc) - jak to jest? Próbowałem zapisać się na siłownie w szkole (masa już jest, teraz rzeźba ![]() ![]()
02.05.2013, 16:02
04.05.2013, 23:57
Schudł dzięki bieganiu. Oprócz biegania na 101% podejmował ćwiczenia siłowe. Problem solved.
![]()
06.05.2013, 18:10
Facet nr 1, dokładnie tir. Ale musiał ćwiczyć, ja pierdziele a ile on podniesie z 250 kg, lecz nie mięśnie są najważniejsze, Facet nr 2, nie taki leszczyk popatrz się na Wasilewskiego albo innego polskiego piłkarza pomijając Kube i Lewego i paru innych, a taka pro po Pan nr 3 jest podobnej postury jak ja, tylko nie mam takich mięśni brzucha ja ten Facet jeśli je w ogóle mam, ale pomijając tylko mięśnie brzucha, bo brzuszków jakoś nigdy nie robiłem
![]() "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|