Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy korzystasz ze strony lockerz?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
12.50%
1 12.50%
Nie ale zaczne
12.50%
1 12.50%
Nie
75.00%
6 75.00%
Razem 8 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Czy korzystasz ze strony lockerz?
Czy korzystasz ze strony lockerz?
Tak czy Nie ?
Jesli tak napisz jak dlugo i ile masz punktow.

Ja sam korzystam z lockerz od 2009 roku w tej chwili mam tylko 5450 punktow ale juz sie niezle na tym wzobgacilem.

Nagrody jakie dostalem od lockerz:

Skullcandy Smokin' Buds - Shoe Black
Apple iPod Shuffle 2GB (4G) - Green
Apple Wireless Keyboard
Pokemon Black Version - DS
DSi Game System - Blue
PayPal $25 x 2
PayPal $5 kilka razy

Wiec jak widac naprawde warto. Teraz niedawno lockerz zmienilo troche regulamin i osoby spoza USA nie dostaja rzeczy a refundacje pieniezna.

Czyli jezeli wybierzemy sobie na restocku Mac book 13 inch to dostaniemy $999.99 na konto paypal.
  Odpowiedz
Ja korzystałem, konto mam dalej około 6k punktów.
Niestety na nic mi się nie udało wymienić mam tutaj na myśli restocki. Kilka razy podczas uzupełnień byłem bardzo blisko żeby zgarnać PSP albo iPoda. Zawsze, gdy już prawie miałem coś "w garści" to albo strona muliła tak, że po prostu musiałem dać wstecz, bo nic się nie działo a czas leciał, albo im jakieś inne błędy wyskakiwały.
Jak na razie sobie dałem spokój, bo już mnie coś trafiało, tyle siedzenia i nigdy nic mi się nie udało zamówić. Możliwe, że jeszcze wróce do Lockerz.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Saibo polecam ci skorzystac z autofilla i teraz jest tez tak ze przysylaja pieniadze jako rekompensate a nie rzeczy dla osob z poza USA wiec nie poluj na grube ryby typu psp czy ipod touch 4g a na mniejsze rzeczy pamietaj tez zawsze mozna miec wiecej niz 1 konto na rodzine co rowniez pomaga :)
  Odpowiedz
Proponuję wyjaśnić, co to za strona lockerz, ponieważ nie każdy wie, o czym jest mowa :)
  Odpowiedz
Tak wiem ale to jest temat czy masz tam konto :D
  Odpowiedz
Kiedyś zrobiłem konto, uzbierałem kilka tysięcy punktów i na tym koniec...
Beznadzieja i naciąganie ludzi, nic nie można wygrać, restocki raz na jaaaaakiś czas...
Szkoda czasu na takie coś... nie polecam.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Strona nie naciąga ludzi. Trzeba mieć tylko farta, a przynajmniej przedtem trzeba było go mieć. Teraz jak są różne opcje wymiany na nagrody to wystarczy mieć pkt.
Kruchy sam zresztą miałeś przykład w szkole (koszulka Z-Listera). Dużo osób z Polski dostało swoje zamówione przedmioty.

Odpowiedz
kiedys bylo ciezko o nagrody bo byly tylko restocki teraz sa restocki 2-3 razy w miesiacu czasem wiecej do tego aukcje na ktorych mozna wygrac porzadne rzeczy za 2000-3000 punktow ale jest naprawde ciezko no chyba ze ma sie bota :) no i jeszcze mozemy sobie zniszki w sklepie zrobic.

PS.chwile potym jak napisalem tego posta chwile potem wygralem ipod shuffle 2GB :)
  Odpowiedz
Krystian no to moje gratulacje.
Coś wspomniałeś o bocie:) czy to darmowy bajer i bezpieczny?
A co do zniżek... to trzeba mieć na nie ogrom punktów. Przed chwilą sobie z ciekawości wszedłem na Lockerz i chciałem zobaczyć ile kosztuje zniżenie całej ceny na PS3 i wyszło ponad 300 000 pkt:diabel

Odpowiedz