Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy macie pomysły jak rozreklamować Chomiczka =D
Witam :)
Mam taki problem że nie moge jakos rozreklamować swojego chomiczka :(
Macie może jakieś sposoby żeby to jakoś poszło :(
Bo plików trochę mam a nikt tam nie zagląda :(
Mój chomiczek :) http://chomikuj.pl/kamil0908
Zapraszam do mnie :)
[Obrazek: kamil0908.gif]
  Odpowiedz
1. Chomikowe rozmowy
2. Fora i podpisy w postach kierujące do chomika
3. Top Listy
4. Inne strony www
5. Opisy GG, nk, podpisy na mailu.
6. Wymiana banerami na chomiku
7. Kupowanie miejsc reklamowych (licytacje)
8. ...
  Odpowiedz
Dodam jeszcze, że możesz zacząć jeśli się w miarę rozreklamujesz udostępniać Free Transfer, wtedy na pewno trochę osób przyciągniesz. Możesz także zacząć wrzucać jakiś popularny serial i go odpowiednio zareklamować by ludzie zapamiętali, że to u Ciebie go dostaną.

Zobacz ten link
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Dziękuje za podpowiedzi :)
  Odpowiedz
Witaj Kamilu taka moja mała podpowiedź: Dodawaj do zaprzyjaźnionych/polecanych chomiki które mają duża oglądalność :) ktoś wtedy na pewno zajrzy do ciebie jeżeli taki chomiczek ciebie również doda do znajomych :)
  Odpowiedz
Ja powiem tak zamiast szukać tych super chomików może lepiej zacznij u nich zostawiać reklamy,
ale nie w stylu "zapraszam" tylko coś co przyciąga oko i wabi nas do twojego chomika. Poproś naszego grafika o baner jeden lub dwa i biegaj z nimi.
  Odpowiedz
Jak chcesz to ja moge Ci zrobic grafikę :)
  Odpowiedz
topfilmy, fajnie że chcesz pomóc, ale... istnieje osobny dział na zlecenia i prośby co do grafik. Także uprzedzę autora tematu, jeśli chcesz zlecić wykonanie menu/reklamy zapraszam do działu "Giełda usług".
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
dostosuje się ok :)
  Odpowiedz
No okey na pewno zgłoszę się do grafika :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości