Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy można zmienieć nick na odjechani ?
Czy jest opcja zmiany nazwy konta na odjechani ?
  Odpowiedz
Ty jako zwykły user nie możesz sobie sam zmienić nicku... Napisz do administracji to może Ci zmienią =)
  Odpowiedz
Tak można. Więcej info tutaj.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
A ile czasu mniej więcej trwa, zanim administracja zmieni nick?

Odpowiedz
Przeważnie trwa to do 24 godzin.
A ponieważ dostęp do narzędzi administratorskich będę miał z niedzieli na poniedzialek proszę
spodziewać się jakichkolwiek zmian w poniedzialek po 17:00

Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
  Odpowiedz
Mi zmieniał Kruchyfix nawet nie wiem kiedy lecz było to szybko ;)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
(04.11.2012, 03:24)dimix napisał(a): Mi zmieniał Kruchyfix nawet nie wiem kiedy lecz było to szybko ;)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2

Kiedy to było? Dwa lata temu? :P

Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
  Odpowiedz
Również liczę na szybki Proces zmiany Nicku :)
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz