Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy oddajesz krew?
(28.12.2011, 10:36)Karolina90 napisał(a): Czy kobieta z tatuażem na ......pośladku może oddać krew ? Czy nie będzie żadnych przeszkód ?

Wszystko zależy od tego, jaki to tatuaż. Gdybym go obejrzał, to mógłbym ci odpowiedzieć.:D
  Odpowiedz
(28.12.2011, 15:33)tungar napisał(a): Wszystko zależy od tego, jaki to tatuaż. Gdybym go obejrzał, to mógłbym ci odpowiedzieć.:D

To mnie rozwaliłoHaha

A teraz poważnie. Ja nie oddaję krwi (kilka razy do badań:D) ale tak to nie. Co nie znaczy, że w razie potrzeby nie oddałbym jej osobie potrzebującej.
  Odpowiedz
"Tu nie chodzi Daria o twoje potrzeby. Tu akurat chodzi o potrzeby innych ludzi. chodzi o pomoc tym którym twoja krew może uratować życie"- tungar, wyobraź sobie, że wiem, o co chodzi, idiotką nie jestem. Po prostu jestem szczera. Teraz jest taka moda na oddawanie krwi. Propaganda głosi, że to takie fajne, że oddając krew jesteś trendy. Ludzie już zapomnieli, że w niektórych przypadkach oddawanie krwi może być niebezpieczne. Osoby np. mające problemy z krążeniem, niskie ciśnienie nie powinny oddawać krwi. Jeżeli ktoś ma problemy z krążeniem, to oddawanie krwi może się dla niego źle skończyć. Nie wspomnę już o tym, że zdarzały się przypadki, iż w trakcie transfuzji dawcę zakażono żółtaczkę lub hivem. Jak ktoś jest całkowicie zdrowy i silny i odczuwa potrzebę oddawanie krwi, to niech oddaje, ale dlaczego wszystkich do tego zmuszasz? Ja powtórzę raz jeszcze: nie odczuwam potrzeby oddawania krwi i chyba mam do tego prawo. Jeżeli to oznacza, że jestem złym człowiekiem, że nie liczę się z potrzebami innych, to trudno. Nawet jakbym oddawała, to bym się tym nie przechwalała gdzieś tam na forum w internecie, bo i po co?
  Odpowiedz
Tungar - :D

Krwi nie oddaję ale myślę że w przyszłości będę to robił.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości