Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy rozumiesz to? - Piosenka
"Jak wytłumaczyć Tobie mam?,że jesteś wszystkim tym co mam" :placz

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Właśnie mi przypomniałeś typowo szczeniackie lata, heh. Lubię sobie czasem posłuchać takich kawałków.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
I tak nic, mi nie pozostało jak tylko, słuchać smutnych piosenek,które mówią tak dużo:(
  Odpowiedz
Ale głupoty gadasz. Na WazzUp'a mówisz, że sobie życie marnuje, a Ty niby co teraz robisz? Heh, głowa do góry.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Tylko że mój sąsiad ma już swoje lata jest już dorosły,jego wieku już bym podejmował decyzje,a ja mam 16 lat,nawet pełnoletnie nie jestem a on jest.Wiem że to śmieszne że tak wcześnie chciałem się kochać.Ale co poradzę jak mnie samotności zabija,wiem że mi napiszesz teraz że mam jeszcze czas,że życie da mi w kości tak jak innym.
  Odpowiedz