Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy się masturbujecie?
E tam nic nadzwyczajnego:D
  Odpowiedz
(05.12.2011, 08:21)Zaxer napisał(a): E tam nic nadzwyczajnego:D

E kurcze to ty jakiś inny jesteś ... bo ja dobrze sobie przypominam ,przy pierwszej masturbacji byłem tak ze stresowany że drgawek ze strachu dostawałem. A na końcu nie wiedziałem co to jest i co z tym zrobić ? Jakie miejsce wybrałeś na pierwszą masturbację ?
  Odpowiedz
Dokładnie to samo miałem:D Do tej pory pamiętam ten pierwszy raz...
  Odpowiedz
"Jak już się masturbować, to na 100%!" Ta... odpowiedż na jednym z forum uzyskała zdecydowanie I miejsce. Pytanie to zadano ?.... kobietom! Po szybkiej analizie wyliczyłem, że 64% odpowiedzi uzyskanych od ankietowanych było twierdzących.

I dalej ciągnąć wątek.... Wiedząc że mężczyżni są bardziej "zdecydowani" (jeżeli chodzi o nowinki ?) i porównując srednie dane, wyszło że 90% chłopców (bez względu na wiek) masturbuje się.
Można więc, w przybliżeniu, okreslić że w grupie mężczyzn : 83% robi to lub robiła.
W grupie kobiet : 55% robi to lub robiła.
Jednoczesnie wiedząc że na zadane pytanie (bez względu na tresć), na 100% pytanych skłamie 40% ankietowanych (zwłaszcza gdy pytanie dotyczy bardzo intymnych sfer uczuciowych), można mieć prawie cały obraz poruszonego zagadnienia. ;)
  Odpowiedz
Ten pierwszy raz nie był bardzo intensywny i pewnie dla tego:)
Mastrubowałem się w domu, był pusty wieć trzeba było wykorzystać. Ale mam nadzieję że kolejna próba będzie udana.
  Odpowiedz
Karol napisał(a):Nie wierzę i nie uwierzę ... w twoim wieku hormony ci trzaskają o karoserie twojego mózgu ,wystarczy bardzo mała gazeta lub u wujka wpisać ( trzy litery ) i już masz pozamiatane... byłem w twoim wieku więc wiem co mówie.

Rozwaliło mnie to :D

A co do tematu to:
1: Tak
2: Tak
3: ja mam swoje sprawdzone 2 miejsca więc nie posiadam "najdziwniejszego miejca" :D
  Odpowiedz
1. Tak
2. Tak
3. Bez znaczenia, ale musi być nastrój. Choć najlepiej jak to ona robi, szczególnie ustami. Ale w życiu bywa różnie ;p.
  Odpowiedz
(05.12.2011, 17:49)churchilll napisał(a): 3. .... Choć najlepiej jak to ona robi, szczególnie ustami. Ale w życiu bywa różnie ;p.

Czyżby dla Ciebie "masturbacja" i "blow job" (stosunek oralny) oznaczało to samo?
I kto to mówi?
Nie będę Ci tego wyjaśniał szkoda czasu na pisanie. Poczytaj i poszukaj różnic w tych dwóch pojęciach.
Nie wprowadzaj "nie uświadomionych" w błąd a "uświadomionym" nie wciskaj własnych wyobrażeń i "dziwnych" pojęć na ten temat.
Istnieje bardzo dobra i słuszna zasada: "nie znam się na tym, nie zabieram głosu".
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
(05.12.2011, 15:49)Zaxer napisał(a): Ale mam nadzieję że kolejna próba będzie udana.

Co spowodowało że ta próba stała się nie udana ?

Amycus96 napisał(a):3: ja mam swoje sprawdzone 2 miejsca więc nie posiadam "najdziwniejszego miejca"

Hm... podziel się z nami może pomożemy innym ?

churchilll napisał(a):3. Bez znaczenia, ale musi być nastrój. Choć najlepiej jak to ona robi, szczególnie ustami. Ale w życiu bywa różnie

Słowo bez znaczenia - rozumiem że nawet jesteś w stanie zrobić to na środku w autobusie ,czy w teatrze a może o godzinie 15.00 na środku obwodnicy. Jeżeli myślę inaczej popraw mnie i uzasadnij swą wypowiedź.
  Odpowiedz
Mój dziadek mawiał ''Chcesz mieć dzieci jak kryształki rób codziennie masaż pałki''. Starszym ludziom wierzy się prawda?;)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości