Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy warto iść na nowego Jamesa Bonda?
Uważam, że warto iść. :) Sam oglądałem tylko urywki, ale było ciekawe. Więc śmiało możesz się wybierać, w miłą, kinową atmosferę :P

Odpowiedz
Ostatnio byłem u wujka który mówił że jego kolega był na nowym Bondzie i mówił że jest lipny.. a tak fajnie się zapowiadał ;)

Edit :
Ale i tak obejrzę :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
miałem okazje oglądać "Skyfall" tydzień temu... wynudziłem sie jak cholera :/ w sumie trailer pokazuje chyba wszystkie najlepsze sceny filmu :D
  Odpowiedz
Pewnie ze warto! Jak dla mnie świetne efekty specjalne dobra gra i wogole byłam pod wrażeniem po obejrzeniu filmu :)
  Odpowiedz