Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Czy warto iść na nowego Jamesa Bonda?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chodzi oto że planuję pójść do kina i myślałem o filmie James Bond.Czy myślicie że warto na to iść.
Według mnie to strata kasy równie dobrze możesz pobrać z neta film i obejrzeć na kompie lub telewizorze i na jedno wyjdzie. Wiem że w kinie to duży ekran itd ale dla mnie to bez różnicy.
Ale do kina się idzie, nie po to by tylko oglądnąć sam film, tam po prostu jest atmosfera, do kina możesz zaprosić kogoś i jest romantycznie (nie koniecznie na James Bonda :D)...
Film w domu to nie to samo co w kinie...Nawet w jakości 1080p...
Jak dla mnie to żadna strata kasy ale mnie się wydaję, że warto iść na ten film.
Najnowszy Bond zbiera doskonale recenzje, jak dawno żaden bondowski produkt. Takie filmy po prostu ogląda się w kinie, one są do kina stworzone. Epicki rozmach, efekty specjalne i dobra zabawa, bo chyba o to w Bondach chodzi? Na kompie to można oglądać dramaty psychologiczne, co najwyżej:-)
(09.10.2012, 18:38)Damianoslawp napisał(a): [ -> ]Według mnie to strata kasy równie dobrze możesz pobrać z neta film i obejrzeć na kompie lub telewizorze i na jedno wyjdzie. Wiem że w kinie to duży ekran itd ale dla mnie to bez różnicy.

Tak samo jak by ktoś zapytał czy sobie kupić nowe buty a ty byś napisał po co skoro możesz iść do najbliższego sklepu i je ukraść.

Jak dla mnie oglądając trailer http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+2...i%29-28918
i czytając pozytywne recenzje, jestem jak najbardziej za tym aby pójść do kina i obejrzeć te efekty i na własnej skórze poczuć tą atmosferę z chęcią obejrzał bym ten film w 3D :)
Też słyszałem że jest spoko takze chyba sie wybiore...
Ja bym chciał pójść, ale u mnie nie ma kina :( jest, ale dopiero 50km ode mnie chyba :D Wracając do tematu to ja bym poszedł, lubię takie filmy :)
Mi też zawsze się podobały tego typu filmy, dlatego się zastanawiam czy warto, ale po namyśle sądzę że tak.
Ja sobie z chomikuj ściągnę ;) najlepszy sposób na nowości jeżeli nie mamy w pobliżu kina :P

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
No dobra byłem na Skyfall wczoraj i wrażenia mam raczej średnie. Świetny początek, pierwszy kwadrans w iście bondowskim stylu. Sam film trwa grubo ponad 2 godziny, mógłby trwać krócej, ale sporo w nim dłużyzn. Q jest jakimś metroseksualnym smarkaczem z laptopem, więc nie ma prawie w Skyfall tych wszystkich gadżetów, które tak lubię. Javier Bardem za to gra po prostu znakomicie, Daniel Craig jest dla mnie tez jednym z najlepszych aktorów grający Bonda, o ile nie najlepszy. Ogólnie można obejrzeć.
Stron: 1 2