Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dam pracę, zapłacę!
Witam. Mam wolny internet mobilny i dlatego szukam osoby, która ściągnie mi określone pliki, nagra je na płyty i wyśle do mnie. Oczywiście odpłatnie. Proszę o oferty na nr gg: 24574499 bądź e-mail: [email protected]
Pozdrawiam :)
Myślę, że warto by tu było podać stawkę wyjściową jeśli chcesz zachęcić do kontaktu.
Brakuje też opisu przebiegu transakcji.
Stawka jest do ustalenia po skontaktowaniu się ze mną na gg lub e-mail. Transakcja będzie polegała na ściągnięciu mi i nagraniu na płyty ustalonych plików i wysłanie mi na adres pocztą za pobraniem, bądź przy wcześniejszej wpłacie należności przeze mnie.
Napisz ile jest danych do zgrania :)
[Obrazek: 30bl8au.png]
No tak na początek około 50gb.