Dam pracę
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.06.2013, 13:12
Rany, jaki formalista!
Nietoperz-->noc-->czarno! Kumasz? A propos, żaby też łapią komary, chociaż ich specjalnością są raczej muchy. W chwytaniu komarów, to są raczej zielone. Dobra, wiem, żaby też zarejestruj jak coś ![]() ![]()
03.06.2013, 19:19
Ja gdzieś słyszałem że komary uciekają od zapachów jakichś kwiatów, nie pamiętam za dobrze jakie ale jak się poszuka to zapewne się znajdzie
![]() Pamiętam jedynie że te kwiaty mocno cuchną, przynajmniej jeden z nich więc na dłuższą metę (np. się popsikać tym czy coś) to raczej nie wchodzi w grę... Chciałem coś napisać ale potem będzie że jestem rasistą więc sobie daruję ![]()
04.06.2013, 00:57
Jeśli chciałeś powiedzieć, że komary nie gryzą murzynów, to ja chce być czarny
![]() Niby bezrobocie w kraju, a zgłoszeń nie ma...
13.06.2013, 23:02
(03.06.2013, 19:19)Mychaty napisał(a): Ja gdzieś słyszałem że komary uciekają od zapachów jakichś kwiatów, Kocimiętka, komarzyca, mirt, bazylia, rosiczka - to są rośliny, które odstraszają komary. Taką przykładową bazylię to i na dworze można posadzić i w doniczce na parapecie w celach kulinarnych. Komar szybciej się zesra niż przekroczy próg Twojego okna ![]() |