"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski
Podwyższenie wynagrodzenia za ciężką prace...
|
03.01.2012, 23:39
Mam nadzieje, że nie ten obrazek nie jest sprzeczny z regulaminem
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.01.2012, 00:12
Małe sprostowanie, podejrzanych worków sztuk jedna, nie dwie jak w wyżej wymienionym piśmie stwierdzono
04.01.2012, 00:15
(04.01.2012, 00:12)tonyviroos napisał(a): Małe sprostowanie, podejrzanych worków sztuk jedna, nie dwie jak w wyżej wymienionym piśmie stwierdzono Też to zauważyłem, ale nie ja to pisałem... Znalazłem to w sieci
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski
04.01.2012, 02:18
Wiem że nie Ty pisałeś ale sprostować musiałem już taki jestem, że czepiam się szczegółów
|