chciałem Wam opisać pewną sytuację która miała miejsce na pewnym serwisie hostingowym (chomikuj.pl). Niedawno napisałem do jednego gościa który sprzedaje konta premium do różnych serwisów hostingowych. Konto było mi potrzebne dosłownie na 48h więc chciałem aby było one pewne i nie padło mi po kilku godzinach. Tak więc piszę do jednego chomika, wszystko ok, zamówiłem konto do filesonic.com przelałem punkty (9 000) i czekam na konto. Oczywiście nie było żadnych problemów konto otrzymałem i co zauważyłem? - konto które mi sprzedał było "znalezione" z pewnej strony internetowej gdzie konta są oferowane za darmo a on bezczelnie mi je sprzedał podkreślając że konto było "legalnie" zakupione i tylko ja mam do niego passy. Po co cały ten wstęp? - ponieważ stwierdziłem że warto udostępnić Wam takie konta za darmo więc myślę że administracja nie usunie tego wątku ponieważ nie czerpie korzyści materialnych z oferowanych tu kont.
Zasady korzystania z kont.
- Konta które udostępniam nie podlegają sprzedaży! Jeśli złapie kogoś na sprzedawaniu kont od razu zaprzestaje je udostępniać ponieważ są one dla Was aby umożliwić Wam szybkie pobieranie a nie zarobek!
- Nie logujemy się na stronach. Podane informacje tj. login i hasło wpisujemy tylko i wyłącznie w JDowloadner ponieważ logując się na stronie konto jest od razu banowane.
- Nie zmieniamy hasła ponieważ jest to niemożliwe. Nie uda Ci się zmienić adresu e-mail na które jest zarejestrowane konta a tylko je zablokujesz i konto zostanie zbanowane.
- Nie udostępniamy nikomu linków do ukrytego folderu, aby pobrać informacje do konta musisz wejść na forum. Tylko tutaj będę zamieszczał linki które będą się zmieniać.
- Rejestracje na forum wykonujemy z mojego linku polecającego który jest tutaj.
- Jeśli konto Ci się przydało możesz dać reputacje lub napisać komentarz dzięki temu wiem czy jest zapotrzebowanie na tego typu konta.
- Konta padają po 1 dniu z powodu ograniczenia wprowadzonego przez serwisy mianowicie konta na które logujemy się z wielu IP są blokowane.
- Hasło (password) do wszystkich folderów to odjechani.com.pl lecz może ulec zmianie więc radzę obserwować ten wątek.
Aktualizacje będą przeprowadzane codziennie po zauważeniu zainteresowania.
Aktualizacja 14.12.2011 Godzina 22:47 -- Link do pobrania tutaj.
Aktualizacja 15.12.2011 Godzina 19:00 -- Link do pobrania tutaj.
Aktualizacja 14.12.2011 Godzina 22:47 -- chwilowo brak kont.
Aktualizacja 14.12.2011 Godzina 22:47 -- Link do pobrania tutaj.
Aktualizacja 15.12.2011 Godzina 19:00 -- Link do pobrania tutaj.