Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Darmowy internet Aero2 (?); opinie
A niby po co kredyt ? Co ? Żeby oni mnie zadłużyli do końca życia ? hehe
Gdyby nie trzeba było dowodu to już dawno bym zamówił ..
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
dimix napisał(a):A niby po co kredyt ? Co ? Żeby oni mnie zadłużyli do końca życia ? hehe

Chodzi mi o to że gdyby kopia dowodu dostała się w nie powołane ręce to mogliby wziąć kredyt, albo szybką pożyczkę a to nic dobrego.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Dobra, dobra poczekajmy na opinie szalonego, Sebastiana czyli specjalistów internetowych :)

Że nic dobrego to też wiem ;D
  Odpowiedz
Kopia dowodu jest im potrzeba ponieważ gdyby doszło do złamania prawa z użyciem internetu którego są dostawcą to musza wiedzieć do kogo wysłać policje.
Wysyłając jakiekolwiek dokumenty z danymi osobowymi nigdy nie rób tego zwykłym listem tylko poleconym lub kurierem (najlepiej kurierem).

P.S.
Proszę nie snujcie już kolejnej teorii spiskowej bo to nie ma sensu, takie odpowiedzi (o kredycie itp.) tylko zaśmiecają wątek.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
dimix napisał(a):O jakie złamanie prawa chodzi ?

Np. piszesz na jakimś forum obraźliwe teksty na temat użytkownika on podaje Cię do sądu.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Odnośnie depozytu masz wszystko na stronie ładnie opisane wysil się i przeczytaj wszystko uważnie.

Odnośnie testów, to przeprowadziłem je na telefonie, tablecie i modemie jak dla mnie ten internet jest stanowczo za wolny ale tak jak wspominałem do gg i przeglądania sieci wystarczy, oglądanie filmów na YT na tym internecie raczej będzie mało wygodne bo często na załadowanie się filmu musiałem czekać nawet kilkanaście minut.
  Odpowiedz
A z jakiego modemu korzystałeś ? Bo nie wiedziałbym jaki kupić ;/ tzn. jaki polecasz ? :)
  Odpowiedz
Miałem modemy od Netii które kiedyś dostałem jako dodatek do internetu stacjonarnego wraz z internetem mobilnym, niestety nie pamiętam teraz jaki to był model.
  Odpowiedz