Jednak zakładanie konta bankowego specjalnie dla pendriva nie jest mądre, ponieważ nie wiadomo co ten bank od nas będzie chciał, a po sam nośnik danych jest to gra nie warta świeczki.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Darmowy pendrive 32GB
|
03.07.2015, 18:15
Jest to jakiś tam "dodatek", który ma zachęcić do założenia konta w banku. Jeżeli ktoś akurat chce założyć konto, to jak najbardziej jest to dobra oferta, bo zawsze dodatkowy pendrive dojdzie do kolekcji
![]() Jednak zakładanie konta bankowego specjalnie dla pendriva nie jest mądre, ponieważ nie wiadomo co ten bank od nas będzie chciał, a po sam nośnik danych jest to gra nie warta świeczki. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.07.2015, 12:31
Zastanawiałem się co napisać, aby nie było to w stylu "ściema 2/10", a więc tak:
Według mnie ten cały "konkurs" - o ile tak to można nazwać, ma na celu podratowanie wymienionego w pierwszym poście banku ze względu na niską ilość klientów. Dokładnie to wygląda to jak by bank wołał w panice o pomoc. Nie przeglądałem ich oferty i nie porównywałem z innymi firmami w branży i nie mam zamiaru. Według mnie konkurs jest robiony na siłe, aby doszło kilku nowych klientów. ![]() ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
09.07.2015, 22:29
MrPsycho, specjalnie dla Ciebie na dole zamieszczam zdjęcie
![]() ![]() Nicholas, dzięki za wyjaśnienie innym o co w tym wszystkim mniej więcej chodzi ![]() ![]()
<p>Topowe giełdy kryptowalut na: www.rankingkrypto.pl<br></p>
10.07.2015, 09:26
Widzę nawet reklama na wykopie
![]() ![]()
01.08.2015, 12:16
(10.07.2015, 09:26)WazzUp napisał(a): Widzę nawet reklama na wykopie Wiadomo, trzeba działać! ![]() ![]()
<p>Topowe giełdy kryptowalut na: www.rankingkrypto.pl<br></p>
|