Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Diablo III - wasze opinie.
Witam,

jak Wasze odczucia z gry w Diablo III? Przypominam że gra miała premierę 15 Maja 2012 roku w Polsce oraz na całym świecie. Ja jako fan serii Diablo jestem troszkę zawiedziony ponieważ sama gra "***** nie urywa". Jest to oczywiście moje zdanie i ciekaw jestem Waszego. Mimo wszystko Blizzard wykonał kawał dobrej roboty!

Zapraszam do komentowania ...!

[Obrazek: -2014002046.jpg]
Blizzard Entertainment producent
Blizzard Entertainment wydawca
CD Projekt wydawca PL
Strona oficjalna Pomoc techniczna

[Obrazek: c_main_pegi_16.gif][Obrazek: pegi_6.gif][Obrazek: pegi_8.gif]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
fajna gra
  Odpowiedz
Sebastian napisał(a):sama gra "***** nie urywa".
Nie rozumiem tego zdania.
Wytłumacz co chciałeś napisać.
  Odpowiedz
Chyba będzie dobra, pozdro.
  Odpowiedz
(25.06.2012, 13:46)admin napisał(a): Nie rozumiem tego zdania.
Wytłumacz co chciałeś napisać.

Co miałem na myśli. Otóż po licznych reklamach i całym tym podniecaniem się diablo III myślałem że gra będzie po prostu lepsza. Spędzając w tej grze dużo czasu twierdzę że jest to odświeżona poprzednia część która jest ciągnięta tylko po to aby zarobić kasę na tym co już było.

Takie moje zdanie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Oj martwisz jednego z fanów Diablo czyli mnie :)
Nie miałem jeszcze okazji w to zagrać, ale mam nadzieję, że nie jest tak źle jak opisujesz.
Przede wszystkim chodzi o grywalność.
Czy jest lepsza niż w poprzedniej części?
Mniejsza o efekty - to jest najmniej ważne w Diablo.
  Odpowiedz
(25.06.2012, 19:30)admin napisał(a): Nie miałem jeszcze okazji w to zagrać, ale mam nadzieję, że nie jest tak źle jak opisujesz.

Bez przesady aż tak źle jej nie opisuje. Po prostu jestem wymagającym graczem. Ale fakt grywalność Diablo jest na bardzo wysokim poziomie i to jest jej główny atut. Ktoś może powiedzieć że nie mam racji ale ja wyrażam tylko i wyłącznie własną opinię.
  Odpowiedz
Chciałbym usłyszeć więcej konstruktywnych opinii na temat Diablo 3 PL.
Rozważam jej zakup i jestem ciekaw jak się w nią gra.

Czy tak samo wciąga jak Diablo2?
Czy da się grać bez Internetu?

Jakie plusy i jakie minusy posiada Diablo 3?
  Odpowiedz
Powiem tak,
jeśli grałeś w poprzednie części Diablo jest to tytuł który musisz mieć na swojej półce.
Grywalność tej gry jest na tak wysokim poziomie iż inne drobne błędy (których nie ma wiele) można wybaczyć.
Niestety jak na razie nie można grać bez internetu (pirackie wersje nie działają, na dniach ma się pojawić emulator).
  Odpowiedz
Naprawdę zapowiada się HITEM . Grałem w Diablo 2 i było w niej dużo nie dociągnięć ( mówię o grafice)
  Odpowiedz