Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dlaczego warto hodować rośliny w mieszkaniu
tungar napisał(a):Kucharek napisał(a):Ja osobiście jestem fascynatem storczyków mam ich 12 sztuk i mają się dobrze.

Szczerze podziwiam. To chyba najbardziej wymagające kwiaty, jakie można hodować w domu, a Ty masz 12 sztuk! Wielkie oczy
Normalnie chapeau bas! Brawo

Tak jest tylko z pozoru trudno, jednak nie sprawia mi to zbyt wielkich problemów w przeciwieństwie do mojej Żonki, bo i o przelaniu ich wodą zapomina, ale radzę sobie jak mogę.Największy kwiatostan ma 1,30cm wysokości i 7 odnóg z kwiatami , których na tą chwile jest 79 cudo dla moich oczu.
  Odpowiedz
MissFuneral napisał(a):Aż oplułam monitor ze śmiechu ...

Tungar miał by czym podlewać kaktusy :D
---
  Odpowiedz
Kucharek napisał(a):Tak jest tylko z pozoru trudno, jednak nie sprawia mi to zbyt wielkich problemów w przeciwieństwie do mojej Żonki, bo i o przelaniu ich wodą zapomina, ale radzę sobie jak mogę.Największy kwiatostan ma 1,30cm wysokości i 7 odnóg z kwiatami , których na tą chwile jest 79 cudo dla moich oczu.
Kucharku, po prostu brak mi słów z podziwu i... z zazdrości. ;)
Może znajdziesz kiedyś chwilę czasu, obfotografujesz i nam pokażesz?
I podzielisz się soją tajemnicą, jak wyhodować takie cudo. :)

Szymon napisał(a):Tungar miał by czym podlewać kaktusy
Obaj jesteście świetni. :D
  Odpowiedz
MissFuneral napisał(a):Kucharku, po prostu brak mi słów z podziwu i... z zazdrości. Oczko
Może znajdziesz kiedyś chwilę czasu, obfotografujesz i nam pokażesz?
I podzielisz się soją tajemnicą, jak wyhodować takie cudo. Usmiech
Postaram się z fotkami a najlepszą receptą na takie kwiaty jest rozmowa nimi to naprawdę działa.
  Odpowiedz