Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Długi Referat
Ja znalazłem wszystko w 1 :) Mam nadzieję, że się spodoba :) (plik do pobrania)
www.sciaga.pl/tekst/zalacznik/9523

Odpowiedz
Ok wszystko zrobione wszyscy dostają reputację :-)
  Odpowiedz
A ja jeszcze dorzucę coś od siebie.
Przez ten czas kiedy się prosisz, żeby ktoś Ci na forum napisał wypracowanie i oczekiwanie na odpowiedz to byś je sam napisał i to dawno, tym bardziej, że mogłeś z Internetu korzystać. Co to jest wejść na jakąś stronę, a najlepiej kilka i "zlepić" wypracowanie z najważniejszych artykułów na tych stronach, zmieniając tekst czy dodać coś od siebie. A jeśli można wydrukować to dosłownie jest to parę minut roboty.

A gdyby ktoś Ci napisał to i tak ten ktoś by pewnie skorzystał z Internetu, bo skąd niby ma mieć w głowie rekordy, zwycięstwa turniejów etc. Jaki z tego wniosek? Czekasz na gotowe.

A teraz zachowam się jak nauczyciel/ka...
Pisząc samemu - trenujesz co przyda się na egzaminie gimnazjalnym czy maturze podczas dłuższych form wypowiedzi.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Czyli tak dostałem 5!!!
Saibo masz rację :-) już nie będę prosił a może :-)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości