Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Do czego mi top lista Chomikuj?
Bardzo ciekawe ale mi chodzi jedno po głowie po co sa te top listy??
Zaglada tam ktos wogole na nie bo ja jakos nie bardzo
  Odpowiedz
WazzUp10 napisał(a):Zaglada tam ktos wogole

Ja zaglądam jak szukam nowych materiałów a tak, to są po to, żeby zdobyć hasło do free albo zarobić na reklamie na stronie. Ale z tym to jest różnie. Głównie to pokazują mi, które chomiki są uczciwe.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(15.05.2012, 14:39)Blachu82 napisał(a): Ale z tym to jest różnie.

ja sie raz zapisałem to po kilkunastu dniach chomik był pusty i z pkt i z plików więc ja mam swoje zaufane chomika które odwiedzam często :)
  Odpowiedz
Bo nie zapisałeś się na top listę :D

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
hahah bardzo śmieszne :)
są ludzie którzy są uczciwi ale teraz mało ich sie spotyka
  Odpowiedz
WazzUp10 napisał(a):hahah bardzo śmieszne Usmiech

No tak! Przecież baza danych z top listy nie jest w żaden sposób połączona z bazą danych chomika. No chyba, że wspólnym hasłem.

Każdy ma w czymś jakiś interes, teraz nie ma ludzi bezinteresownych. Mamy kapitalizm i to są wady tego systemu.
Ale wracając do tematu. Co może dać taka lista. Na pewno jest to link prowadzący na chomika. Więc plus do ranku na google. Dodatkowo popularność ale na to trzeba zapracować i być wysoko. Warto zachęcać w tym celu darmowym transferem. I tu następna zaleta. Ludzie szukający transferu za free przegadają chomika po chomiku. Czasem mogą zatrzymać się na dłużej właśnie na Twoim i to jest duża zaleta listy. Ale trzeba być na tej właściwej. Teraz tego jak grzybów po deszczu, niestety większość robaczywe :D.

Dodatkowo jeśli prowadzisz popularna listę to możesz zarabiać na reklamach. I tu następna zaleta.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
A jakies duże wady ??
są czy ich nie ma ?
  Odpowiedz
Nigdy nie wypełniajcie komórek na jakiejkolwiek stronie przy pomocy hasła którego używacie na innej, ponieważ to czyste kamikaze! Co do konkursu, to pomysł jak pomysł, ale ja na top-listy nigdy nie wchodziłem i nie wchodzę. Osobiście też uważam, że pozycja top-listy wg. wejść na stronę, to bardzo głupi pomysł. W przeciągu jednej godziny był bym w stanie nabić ci kilkaset fałszywych odwiedzin i górować na top-liście. Jak nie wierzysz mogę ci to udowodnić. Między innymi dlatego top-listy to głupi pomysł! To jednak moja obiektywna ocenia i nie mam nic do waszego uczestnictwa w tym, a mówię to dlatego, żeby nikt się nie czepiał.
  Odpowiedz
Blachu82 napisał(a):Głównie to pokazują mi, które chomiki są uczciwe.

Tu się nie zgodzę bo są tacy co potrafią sobie ponabijać wejścia bądź wyjścia. Ale to rzadko się zdarza.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo09 napisał(a):Tu się nie zgodzę bo są tacy co potrafią sobie ponabijać wejścia bądź wyjścia.

Tak, ale w większości można taką osobę przejrzeć po tym co zrobiła na chomiku. Jak ma swoje pliki to mu zależy na koncie i opinii, no chyba ze te pliki są do niczego nie przydatne, ale na takie konta nie wchodzę.
A zawsze zostaje opcja zgłoszenia administracji i piętnowania tu na forum.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz