Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dodanie do polecanych
Witam! Mam problem. Bowiem od wczoraj, dzieje się na moim chomiku coś dziwnego.
Chodzi bowiem o Prywatne Wiadomości --- > Dodanie do polecanych.
Z czym problem? Już ponad 20 chomików dodało mnie do swoich zaprzyjaźnionych/polecanych, jednak gdy ja chcę ich dodać prosto z panelu Dodanie do Polecanych, po prostu nie mogę! Nie ma tam takiego przycisku. Jest tylko przycisk z czerwonym minusem, "usuń z polecanych" . Wchodziłam na te profile, i nie mam ich w znajomych!
Co się dzieje? Macie też takie coś?
Bardzo proszę o pomoc.
  Odpowiedz
Tak, również mamy takie coś...
Pewnie jest to błąd ze strony chomikuj.pl, który zostanie niebawem naprawiony.
  Odpowiedz
Ten przycisk jest ukryty . Właśnie się zorientowałam .
Pojeździłam trochę myszką po wolnym polu, gdzie przedtem znajdował się przycisk, i z "strzałki", zrobiła się "łapka" . Kliknęłam ... i dodałam chomika .
  Odpowiedz
Ale nie powinien być ukryty więc jest to jakiś błąd.
  Odpowiedz
Prawdopodobnie padła im grafika i dlatego tak się dzieje.
Sprawdzę u siebie i jeśli też tak mam to poinformuję o tym fakcie administrację chomikuj.pl
  Odpowiedz