Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dr House
Jedyny serial który oglądam to właśnie Dr House skończyłem jak na razie pierwszy sezon i teraz zabieram się za drugi :) Świetne połączenie komedii i dramatu! :)
  Odpowiedz
Nie ma co ukrywać Dr. house to jeden z najlepszych i chyba najbardziej znanych seriali.

Moim zdaniem zdecydowanie lepszy od np. chirurgów itp.
Powiedziałbym ,że nawet najlepszy jeśli chodzi o tematykę.

Zdecydowanie polecam :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Podobno Dr House wraz z końcem ósmego sezonu kończy karierę... A ja już wszystko obejrzałam i jakąś taką pustkę czuję. :placz
  Odpowiedz
Już od dość dawna śledzę, czy będzie kolejny sezon. Oto cytat z jednej strony internetowej:

"W ostatnim czasie rozpowszechniły się plotki o tym, że produkcja jednego z najbardziej popularnych seriali została wstrzymana. Czy to prawda? Hugh Laurie twierdzi, że nie do końca!

Odtwórca głównej roli, Hugh Laurie, uważa, że plotki są nieprawdziwe. Co prawda nie wie jeszcze, czy 9. sezon serialu rzeczywiście powstanie, ale uważa, że jest to możliwe.

- Nikt nie uderzył pięścią w stół i powiedział do cholery to już ostatni raz! - zapewnia Laurie. - Mam przeczucie, że dopiero w lutym wszyscy dowiemy się, czy to jest coś, co będziemy ciągnąć dalej, czy już nie. Sieć telewizyjna i studio ciągle tworzą swoje wyliczenia, plany i koncepcje. Nie wiadomo co się stanie. Czasy są ciężkie, a seriale dramatycznie drogie."
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
A o luty którego roku chodziło? :P
Mam nadzieję, że to jednak nie będzie koniec, nie wierzę, żeby serial nie miał oglądalności.
  Odpowiedz
MissFuneral napisał(a):A o luty którego roku chodziło?

Ech... Muszę zacząć zwracać uwagę na datę umieszczenia danego artykułu :)
Ale mam nadzieję, że ten cytat wciąż jest aktualny.
  Odpowiedz
Jednak nieaktualne - właśnie obejrzałam odcinek specjalny, z którego jasno wynika, że to już koniec. :placz
  Odpowiedz
Jaki odcinek specjalny ? Masz na myśli ostatni odcinek (22) "Everybody Dies" ?
  Odpowiedz
Nie, odcinek specjalny, w którym pokazują jak kręcili House'a, rozmowy z Hugh Lauriem, innymi aktorami, członkami ekipy, itd. No i żegnają się w tym odcinku. :(
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości