Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

DragonBall Z MUGEN 2011 PC
[Obrazek: beztytulu_hpraqxw.bmp]

Mugen 2011 ma dobrze rozbudowane menu i mysle co się przyda młodszym graczom menu jest w jezyku polskim. Grafika jest bardzo dobra, moim zdaniem najlepsza z wszystkich mugenow które dotad wyszly. muzyka wprowadza do walk wyjątkowy klimat. Mysle ze czas przejść do najważniejszej rzeczy która was pewnie najbardziej interesuje czyli grywalnosc. Grywalnosc w Mugenie była zawsze bardzo duza, niesamowita atmosfera i te walki pomiedzy naszymi ulubionymi bohaterami, niesamowite. Po wlaczeniu trybu chociażby TURNIEJU i wybraniu naszych bohaterow liczba osob grających w ta kultowa serie MUGEN może zwiększyć się o polowe. Grywalnosc jest bardzo dobra, wstawki bohaterow podczas walki i bohaterzy którzy podczas walki mowia nieproszeni sa bardzo udane.

wymagania sprzętowe:
Procesor: 800MHz Grafika: 64mb Pamięć: 256mb

Odpowiedz
Grałem w nią naprawdę polecam
  Odpowiedz
Fakt całkiem dobra;).Jezeli chodzi o Mugeny Dragona Ball to gralem w 07,08(mój ulubiony) i własnie 2011 i szczerze powiedziawszy dużej róznicy nie widać, jeżeli chodzi o grafikę postaci,no może kilku się zmieniła ;)
  Odpowiedz
Jak polecacie to może i ja sprubuje Poświece pare minut mojego cenego czasu :)
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Ja zawsze byłem Szatan serduszko :D
  Odpowiedz
Ja tam zawsze gram Brollym, w ostaniej formie oczywiscie ;) ,ktory jak dla mnie jest jedna z najlepiej wykonanych postaci,jeżeli chodzi o grafike i ataki :)
  Odpowiedz