Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dubstep - coś więcej niż muzyka
Mnie coś ostatnio wzięło na dubstep, szukam sam perełek, a uważam że to jedna z nich:

[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Zależnie od nastroju, czasem lubię sobie włączyć subwoofer i odpalić dobry dubstep. Mam nawet kilka ulubionych "perełek" ;)

Na pewno nie jest to typ muzyki, której słucha się na telefonie...
Przed momentem wyskoczyła mi reklama z tym kawałkiem... Po raz pierwszy nie byłem w stanie jej wyłączyć... Magiczna nutka!

...no masssakra!
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Buhay masz podobny gust co ja.

Twoja nuta mi się jedynie podoba.
Dałem tutaj remix nuty którą wstawił Buhay

Odpowiedz
Każdemu się co innego podoba, są też różne rodzaje dubstepu.
Ja się skłaniam bardziej w melodic i bez śpiewu.

To chyba bardziej podchodzi pod hard electro, ale się nie znam ;) :

[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Suicider fajne brzmienie :)
Dużo ostatnio tego dabstepu wszedzie. Fajne są takie delikatne brzmienia z tym walnięciem kotłowania ale tytułów nie znam
  Odpowiedz
Kolejna która mi wpadła w ucho.

Przesłuchajcie całość, najlepsze od 2:50

Odpowiedz
Adi, więc zobacz sobie to:

Odpowiedz
O ja! Idealnie w mój gust!
Haha super :D
  Odpowiedz
Jak było można zapomnieć o tej nucie przeciez to krolowa dubstepu:

Odpowiedz

Skocz do: