Mój brat maluje i wiem, że największe koszta, to farba i obramowanie, więc powiem Ci, że w rozsądnej cenie prędzej kupisz gotowy ładny obraz, niż taki robiony na zamówienie. W cenie, którą podałaś, kupiłabyś jedynie ramkę
Kupne, zależy jakie, nie wszystkie są z kartonu. Najpierw w ogóle określ, jak duża ma być mniej więcej ta rycina, jak wielki masz salon i w jakim stylu to robisz? Klasycznie, czy bardziej futurystycznie?
Jeśli oldskul, drewno, książki, kominek, bardziej pasuje większy, jednoczęściowy obraz ze sporą ramką. Jeśli nie chcesz płyty wiórowej, cena będzie znacznie wyższa.
W przypadku nowoczesnych wnętrz, bardziej opłaca się kupić obraz częściowy, tak zwane puzzle lub tryptyk. Tutaj nie stosuje się ramek, a całość świetnie wygląda. Miałem już do czynienia nie raz z tego typu ozdobami i muszę przyznać, że ładnie się prezentują. Układanka wykonana jest z grupy obrazów na płótnie. nie są one ręcznie malowane, ale efekt jest naprawdę dobry. W przedziale cenowym, który podałaś, będziesz miała fajną konstrukcję tego typu, nawet większą, na przykład:
Czy tam inny układ...
Tutaj masz aukcję 2x1m za 170zł + przesyłka
http://allegro.pl/ogien-obraz-tryptyk-21...80735.html