Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dziwne ,,rzeczy'' na Facebooku
@Paweł: Wydaje mi się, że nie chodzi tu o to, że jak nie klikną to nie szanują danej osoby...
Nie będę wrzucać wszystkich do jednego wora, toż nie wiem co w ich głowach siedzi.
Wg mnie to oni chcą to pokazać.
FB stał się miejscem pokazania siebie, DOSŁOWNIE.
Wchodząc na czyjś profil możemy się dowiedzieć bardzo wiele.

Druga sprawa...
To że takie coś polubimy to nie oznacza od razu szacunku do kogoś...
Cieszę się, że wiele trzeźwych umysłowo ludzi tak komentuje takie obrazy :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
tak, a potem pewnie ludzie się spowiadają z tego, że nie szanują papieża. Ksiądz w konfesjonale myśli sobie nie wiadomo co, a tu chodzi tylko, o to że nie dali lajka. Facepalm

Odpowiedz