Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dziwny pasek przewijania
Drodzy administratorzy otóż mam taki dziwny pasek do przewijania strony na dole. jest to gdy wejdę w konkretny wątek np tu: http://odjechani.com.pl/Thread-GrafArt

oto screen:
[Obrazek: beznazwy1igg.th.jpg]

Jest to tylko wtedy gdy wejdę w konkretny wątek jak jestem na stronie głównej czy w dziale to go nie mam.
---
  Odpowiedz
Szymon mam dosłownie to samo.
  Odpowiedz
Ja mam wszystko dobrze, ale wygląda mi to na "rozjechanie się" forum na boki tylko zastanawiam się jaka może być tego przyczyna.
Po przewinięciu strony w prawo nie macie przypadkiem jakiejś grafiki w którymś miejscu ? Lub jakiś obrazek nie jest zbyt szeroki (wychodzi poza obrys forum) ?
  Odpowiedz
tony po przewinięciu nie ma nic (tylko obrazek tła) te paski :)
---
  Odpowiedz
U mnie jest wszystko w najlepszym porządku i na chrome i na operze.
  Odpowiedz
ja mam firefoxa
---
  Odpowiedz
Bardzo dziwne bo sprawdzałem na kilku przeglądarkach i w różnych rozdzielczościach ale efektu takiego jak u was nie osiągnąłem.
Wyczyść cookie i pliki podręczne w wyszukiwarce, może to pomoże.

EDIT:

Problem tkwi w szybkiej odpowiedzi i pojawia się na najnowszej przeglądarce firefox. Doraźnym rozwiązaniem jest zwinięcie szybkiej odpowiedzi (klikając na znak minus w prawym rogu szybkiej odpowiedzi), wtedy strona wraca do normalnych rozmiarów.
  Odpowiedz
wyczyszczenie cookies nic nie dało.
---
  Odpowiedz
Pracujemy nad tym...
  Odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź

Weryfikacja przeciw botom
Zaznacz pole wyboru znajdujące się poniżej. Ten proces pozwala chronić forum przed botami spamującymi.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości