walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Egzamin praktyczny - slalom wolny
|
02.11.2013, 10:34
Witam, czy ktoś orientuje się czy na egzaminie praktycznym na kat. a itp. Trzeba się oglądać podczas jazdy na slalomie wolnym? Bo na 8 to wiem ale jak to jest z slalomem wolnym? Proszę o odpowiedź i pozdrawiam
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.11.2013, 17:24
Powiem Ci, że nie pamiętam jak to było na moim egzaminie, ale slalomu chyba nie miałem... Wiem, że była ósemka i hamowanie awaryjne, ale slalom? Hmm, może pozmieniali przez te lata. Zapytaj swojego instruktora, tak będzie najprościej
02.11.2013, 17:39
Chodzi o to, że ja uczyłem się z oglądaniem ale na filmiku poglądowym jego "bohater" nie oglądał się. A jest na pewno slalom szybki, wolny, 8, i hamowanie awaryjne.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
02.11.2013, 18:10
Wejdź sobie na YT i wpisz "Kursant Wroclaw" to jest kanał auto szkoły i tam znajdziesz wszystkie informacje odnośnie egzaminów na kat A. Co i jak należy robić na egzaminie praktycznym
02.11.2013, 18:13
Jeśli uczyłeś się z oglądaniem, to w czym problem? Nie przejmuj się takimi błahostkami.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości