wymagające dające więcej możliwości ale osobiście wolę sobie popykać w Fife. Prawdę mówiąc jest to jedyna
gra w którą zdarza mi się jeszcze grać od czasu do czasu.
Poczekajmy do Fify 14 bodajże we wrześniu ma być pierwsze demo .
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
FIFA czy PES?
|
27.08.2013, 12:20
Zdecydowanie Fifa. Grałem w Pes-a i jakoś mnie nie chwyciło za serce. Być może sterowanie jest tam bardziej,
wymagające dające więcej możliwości ale osobiście wolę sobie popykać w Fife. Prawdę mówiąc jest to jedyna gra w którą zdarza mi się jeszcze grać od czasu do czasu. Poczekajmy do Fify 14 bodajże we wrześniu ma być pierwsze demo . Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
29.08.2013, 23:25
Zawsze grałem w Fife, aż do czasu kiedy na rynku pojawił się PES 6, który w moim mniemaniu jest jedną z najlepszych symulacji piłki nożnej nawet dziś. Potem znów był czas na Fife 07,08,09 i znów zacząłem grać w PES'a tym razem 2010 i znów bardzo mi się podobał, ale kolejne części 2011,2012,2013 były dla mnie po prostu słabe i w tych latach grałem w znów dobrą Fifę. Jestem ciekaw jak będzie w tym roku, bo po filmach widać, że PES 14 staje na równi z Fifą, a kto wie może ją znów przewyższy. Szkoda, że EA Sports na PC daje 13.5 zamiast 14.
29.08.2013, 23:40
Jak to 13.5? Taką nazwę będzie nosiła nowa FIFA?
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
30.08.2013, 01:54
Nie, nie, chodzi o to że po prostu jest to odgrzewany kotlet Fifa 13 + plus jakieś dodatki (nowe animacje, twarze, tekstury itp).
30.08.2013, 04:22
Mejor napisał(a):Nie, nie, chodzi o to że po prostu jest to odgrzewany kotlet Fifa 13 + plus jakieś dodatki (nowe animacje, twarze, tekstury itp).Czyli nowa FIFA. Ciężko zrobić "nieodgrzewany kotlet" w serii gier w piłkę nożną. Równie dobrze mógłbyś napisać "Fifa 98 + plus jakieś dodatki..."
30.08.2013, 10:02
Ja wolę Pes, ponieważ działa mi na telefonie a grafika nie jest zła. Ponadto czuję sentyment do tej firmy przez to że grałem w nie jeszcze za młodzika
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
30.08.2013, 14:47
Pokazy nowej Fify 14 będą już we Wrześniu.
Słyszałem z nieoficjalnych źródeł że ma się dużo zmienić w porównaniu do poprzednich lat, wprowadzając coś innowacyjnego. Zobaczymy, ja Fifę 14 na pewno kupię z czystej sympatii i frajdy. Jednak nie ma to jak wyjść na boisko i pokopać w realu (bez skojarzeń z pewnym klubem). Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
30.08.2013, 14:49
Są może jakieś trailery obu gierek?
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
30.08.2013, 15:50
(30.08.2013, 04:22)Buhay napisał(a): Czyli nowa FIFA. Ciężko zrobić "nieodgrzewany kotlet" w serii gier w piłkę nożną. Równie dobrze mógłbyś napisać "Fifa 98 + plus jakieś dodatki..."Oglądają po filmach nowa FIFA 14 na PC to nic innego jak FIFA 13 na konsole. EA już dawno powiedziało, że skupiają się na polityce udoskonalania Fify na konsole, a PC zostawiają w tyle.
30.08.2013, 16:23
Mejor napisał(a):EA już dawno powiedziało, że skupiają się na polityce udoskonalania Fify na konsole, a PC zostawiają w tyle.I nie tylko EA. Większość twórców skupia się właśnie na konsolach. Szkoda, że Pc schodzi na bok. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |