Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

FIFA czy PES?
Zdecydowanie Fifa. Grałem w Pes-a i jakoś mnie nie chwyciło za serce. Być może sterowanie jest tam bardziej,
wymagające dające więcej możliwości ale osobiście wolę sobie popykać w Fife. Prawdę mówiąc jest to jedyna
gra w którą zdarza mi się jeszcze grać od czasu do czasu.

Poczekajmy do Fify 14 bodajże we wrześniu ma być pierwsze demo :D.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Zawsze grałem w Fife, aż do czasu kiedy na rynku pojawił się PES 6, który w moim mniemaniu jest jedną z najlepszych symulacji piłki nożnej nawet dziś. Potem znów był czas na Fife 07,08,09 i znów zacząłem grać w PES'a tym razem 2010 i znów bardzo mi się podobał, ale kolejne części 2011,2012,2013 były dla mnie po prostu słabe i w tych latach grałem w znów dobrą Fifę. Jestem ciekaw jak będzie w tym roku, bo po filmach widać, że PES 14 staje na równi z Fifą, a kto wie może ją znów przewyższy. Szkoda, że EA Sports na PC daje 13.5 zamiast 14.
  Odpowiedz
Jak to 13.5? Taką nazwę będzie nosiła nowa FIFA?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nie, nie, chodzi o to że po prostu jest to odgrzewany kotlet Fifa 13 + plus jakieś dodatki (nowe animacje, twarze, tekstury itp).
  Odpowiedz
Mejor napisał(a):Nie, nie, chodzi o to że po prostu jest to odgrzewany kotlet Fifa 13 + plus jakieś dodatki (nowe animacje, twarze, tekstury itp).
Czyli nowa FIFA. Ciężko zrobić "nieodgrzewany kotlet" w serii gier w piłkę nożną. Równie dobrze mógłbyś napisać "Fifa 98 + plus jakieś dodatki..." ;)
  Odpowiedz
Ja wolę Pes, ponieważ działa mi na telefonie a grafika nie jest zła. Ponadto czuję sentyment do tej firmy przez to że grałem w nie jeszcze za młodzika :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Pokazy nowej Fify 14 będą już we Wrześniu.
Słyszałem z nieoficjalnych źródeł że ma się dużo zmienić w porównaniu do poprzednich lat, wprowadzając
coś innowacyjnego. Zobaczymy, ja Fifę 14 na pewno kupię z czystej sympatii i frajdy. Jednak nie ma to
jak wyjść na boisko i pokopać w realu (bez skojarzeń z pewnym klubem).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Są może jakieś trailery obu gierek? ;)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
(30.08.2013, 04:22)Buhay napisał(a): Czyli nowa FIFA. Ciężko zrobić "nieodgrzewany kotlet" w serii gier w piłkę nożną. Równie dobrze mógłbyś napisać "Fifa 98 + plus jakieś dodatki..." ;)
Oglądają po filmach nowa FIFA 14 na PC to nic innego jak FIFA 13 na konsole. EA już dawno powiedziało, że skupiają się na polityce udoskonalania Fify na konsole, a PC zostawiają w tyle.
  Odpowiedz
Mejor napisał(a):EA już dawno powiedziało, że skupiają się na polityce udoskonalania Fify na konsole, a PC zostawiają w tyle.
I nie tylko EA. Większość twórców skupia się właśnie na konsolach. Szkoda, że Pc schodzi na bok.

Odpowiedz