Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Fałszywa promocja
aha to i ja przepraszam, a czy dostałeś punkty ?
  Odpowiedz
Właśnie jestem w trakcie podliczania punktów i dostałem zapewnienie ze zostaną wypłacone.
  Odpowiedz
No nie wiem czy to prawda bo do mnie się nie odzywa !
  Odpowiedz
niestety ja też padłam ofiarą chomika mario_20 co do tego zachomikowania plików na miesiąc:) ale ostatnio dostałam jakieś punkty za upload do jego chomika:)
  Odpowiedz
no właśnie a tungar twierdzi, że punkty dostanie i że mu mario__20 odpowiedział i to jest podejrzane więc proszę cie tungar o screen z wiadomością od niego
  Odpowiedz
Skreena niestety nie mam.Ale podliczyłem już punkty.Wyślę info do mario i będę czekał.Jak dostanę punkty,to zrobię skreena.
  Odpowiedz
no to skąd dostałeś zapewnienie że te punkty dostaniesz ?
  Odpowiedz
(06.05.2011, 17:39)dyzio17 napisał(a): no to skąd dostałeś zapewnienie że te punkty dostaniesz ?

Przeczytaj dokładnie co pisałem wcześniej,to się dowiesz.
  Odpowiedz
Nie wiem jak to jest na prawdę ja do tej pory nie dostałam odpowiedzi na moje zgłoszenie.
Czekam więc.
I mam taka Uwagę.
O ile fakt iż mario_20 został ojcem mógł wybić go z rytmu chomikowej działalności,
to nie zwolnił go z myślenia.
Jeżeli dzieje się coś co może mnie tak zaabsorbować,
że nie jestem w stanie odpowiadać na wiadomości zostawiam stosowne info.
Nie wierzę że ma tłumy chętnych na te punkty.
A wysłać info do kilku osób to 10 min roboty tym bardziej że pojawia się na chomiku regularnie.
I jeszcze jedno.
Został ojcem super, to szczęście przeogromne,
ale skoro nie potrafi wywiązać się z umów i terminów niech zamknie tą swoją promocję.
  Odpowiedz
Witam.Obiecałem skreena po przelaniu punktów przez mario__20 i oto jest.[Obrazek: od-mario2_hnsrwpp.jpg]
Mam nadzieję że wy też się doczekacie.Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnego weekendu.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości