Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Figurki z papieru:)
Od niedawna zaczęłam się bawić w coś takiego:

[Obrazek: 50f5ba712f497.JPG]
[Obrazek: 50f5ba7f90ea5.JPG]
[Obrazek: 50f5ba8e5f911.JPG]

Co o tym myślicie? :)
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
o.0 Co ty masz dziewczyno z plastyki?? :D No i cierpliwości też masz pod dostatkiem :P A tak z ciekawaści to tak na kartce i wycięte czy twójtymiarowe?? :D
PzdR
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Są naprawdę epickie! Próbowałem doszukać się wśród nich jakichś postaci z anime, i w sumie niektóre pasują mi nawet do kilku. :D Naprawde świetna robota.

Masz zamiar tworzyć więcej? Zachęcam. :D Jak będziesz robiła jeszcze, to zamawiam Natsu z FT. :G

pozdro
  Odpowiedz
Z plastyki? zawsze miałam 6 : D Na kartce rysuje siatki figurek, wycinam i sklejam^^ wiele gotowych modeli jest w necie :D Shelma będę robić więcej ich jak będę miała czas ^,^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Odpowiedz
ja mam średnia 3.6 :DD Szacun ;D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Ale to ocena z czasu gimnazjum :D teraz w technikum nie mm plastyki :(

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości