Co o tym myślicie?
Figurki z papieru:)
|
Od niedawna zaczęłam się bawić w coś takiego:
Co o tym myślicie? Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.04.2013, 21:14
o.0 Co ty masz dziewczyno z plastyki?? No i cierpliwości też masz pod dostatkiem A tak z ciekawaści to tak na kartce i wycięte czy twójtymiarowe??
PzdR
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
17.04.2013, 21:26
Są naprawdę epickie! Próbowałem doszukać się wśród nich jakichś postaci z anime, i w sumie niektóre pasują mi nawet do kilku. Naprawde świetna robota.
Masz zamiar tworzyć więcej? Zachęcam. Jak będziesz robiła jeszcze, to zamawiam Natsu z FT. :G pozdro
17.04.2013, 21:30
Z plastyki? zawsze miałam 6 : D Na kartce rysuje siatki figurek, wycinam i sklejam^^ wiele gotowych modeli jest w necie Shelma będę robić więcej ich jak będę miała czas ^,^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
17.04.2013, 21:33
ja mam średnia 3.6 D Szacun ;D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
17.04.2013, 21:44
Ale to ocena z czasu gimnazjum teraz w technikum nie mm plastyki
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości