Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Film na dzisiejszą osiemnastkę.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
A co oglądneliście w końcu? :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Pewnie,ale nie na sucho oczywiście,ledwo żyje. Jeszcze mnie trzyma, po wczorajszej osiemnastce ,ale pomału dochodzę do siebie:)

Buhay napisał(a):Daj spokój koledze. To taka nowoczesna osiemnastka bez kobiet, ale za to z filmem. Przynajmniej nie ma takiego bicia!
Jak by to, była osiemnastka, tylko dla mężczyzn, to byśmy się, zapili tam na śmierć, przynajmniej, były dziewczyny,które trochę powstrzymywały, od picia alkoholu:D
  Odpowiedz
Hakerzysta napisał(a):Najciekawiej, było o 12 w nocy, wiecie pewnie, o co mi chodzi
Nie powiesz mi chyba, że przywoływaliście duchy? Auc Wiesz, że to jest niebezpieczne?

To kilka filmów oglądaliście? Z tego co opowiadasz, to gruba impra była.
  Odpowiedz
No bez przesady,od razu duchy. Żadnych duchów nie, było i nie będzie. Z drugiej strony, jeśli piszesz o duchach to co w nich jest takiego niebezpiecznego?
Mało słyszałem o duchach jedynie, że są duchy dobre i złe, a więcej to już nic nie wiem o duchach.
Parę filmów oglądaliśmy, wybieraliśmy te najciekawsze akcje z filmu, tam gdzie dzieje się akacja. Dużo wypiliśmy alkoholu, i chyba coś nam odbiło w głowie, a 12 w nocy, opowiadaliśmy sobie straszliwe historie, po ciemku - Masakra.
  Odpowiedz
Przywoływanie duchów jest niebezpieczne, ale najgorsze jest właśnie chyba opowiadanie sobie strasznych historii o północy po ciemku. Takie działania podsycają najmroczniejsze czeluści piekielne i sam Lucyfer wysyła wtedy swoje najpotężniejsze oddziały do świata śmiertelników, dlatego to właśnie jest temat tabu. Na Twoim miejscu szedłbym jak najszybciej się wyspowiadać.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Ja również polecam na 18 urodziny film "Ludzka stonoga" po obejrzeniu tego filmu goście z pewnością będą mieli skrajne odczucia:-)
  Odpowiedz
Ten film zostawię sobie na następną osiemnastkę, jeśli ktoś mnie zaprosi, ale też dziękuje ci za pomoc:)
  Odpowiedz