Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Filmowy test na wiedzę.
Witam Was Odjechani! Dzisiejsza zabawa jaką Wam zaprezentuje będzie sprawdzała Waszą znajomość Kinematografii.

Zasady:
1. Osoba wkleja screena, a ta która odgadnie z jakiego filmu jest screen wstawia następny. 
2. Nie można odpowiadać dwa razy pod rząd. Przysługuje tylko i wyłącznie jedna próba, nie ma miejsca na pomyłki.
3. Screeny robimy tylko i wyłącznie sami, nie bierzemy gotowców z internetu.

Zapraszam do wspólnej zabawy.

[Obrazek: Film1png_warqqqp.png]
  Odpowiedz
Film Underworld.
Strzelam, że Przebudzenie, coś mi się ten wilczek kojarzy z takim jednym ;)
Ale nie pamiętam która to część dokładnie.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
  Odpowiedz
Po co mam wstawiać screena skoro nie wiem czy dobrze odpowiedziałem?
Wystarczy trochę ruszyć głową, ale widzę że nieodzowna chęć dobicia kolejnego posta zablokowała ci myślenie.

Odpowiedz
  Odpowiedz
Autor screena wie z jakiego filmu jest dana scena :)
Też byłem pewien że to właściwy film. Ale chciałem wiedzieć na pewno.
Wojtek, nie wiem czego pisałeś o tych Googlach. No cóż, miejmy nadzieję że userzy będą chcieli trochę pogłówkować a nie nabijać posty czy chwaląc się odgadnięciem filmu którego nie widzieli na oczy.

Zabawa jako taka ciekawa, na pewnym forum wypaliła nieźle.
Więc może i tu coś by wyszło.

Odpowiedz
Ja mam te wszystkie filmy na dysku, więc akurat w Google szukać nie musiałem żeby się upewnić.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Film "Movie 43".

[Obrazek: E77boSS.png?1]
  Odpowiedz

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości