Co lubisz w swojej pracy?
Spróbuj znaleźć w niej pozytywne cechy i opisz co Ci się podoba w firmie w której pracujesz.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Firma w której pracuję jest super ponieważ...
|
15.11.2012, 11:43
Polacy często mają skłonności do narzekania. Wielu ludzi nie jest zadowolonych z pracy jaką wykonują, ale nadal w niej pracują nie robiąc nic, aby zmienić swój stan. Wolą siedzieć i narzekać. Wątek ten założyłem, aby wyjść naprzeciw tym ludziom i pokazać, że w każdej pracy (no może prawie w każdej) istnieje wiele pozytywnych aspektów. Może kiedyś informacje w tym wątku wykorzysta Wasz pracodawca w Waszej firmie. Nie wiadomo.
Co lubisz w swojej pracy? Spróbuj znaleźć w niej pozytywne cechy i opisz co Ci się podoba w firmie w której pracujesz. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.11.2012, 13:37
Ja lubię tą wieczną głupawkę, te cyrki, które niejednokrotnie odwalamy, lubię czasami zrobić na złość dowódcy.
Lubię badania alkomatami, ładowanie broni i jeszcze kilka innych rzeczy, które zostawię dla siebie.
04.12.2012, 23:40
Ponieważ ... mam dobrych ludzi w pracy, prywatnie - kreatywnych i wiem na czym się znają i świetnie uzupełniamy nasze braki - myślę, że zgrana dobra ekipa w tym całym burdelu, który przelewa się przez nasze ręce w pracy na prawdę potrafi wiele zdziałać w miarę krótkich terminów. C
16.04.2013, 15:24
Pracuję jako GoBoardzista (Promotor) w firmie http://goboard.pl
Moja praca jest zajebista gdyż: - Daje mi możliwość robienia tego co kocham tzn podróżowania po Polsce (Mam zapewnione hotele oraz transport) - Bardzo często można poznać wiele ciekawych ludzi w tym sławnych np w Rzeszowie poznaliśmy Patrice Khazadi - Często można sie załapać w mniejszych miasteczkach na ciekawe imprezy za free, np we Wrocławiu zaliczyłem darmowy koncert zespołu Kombii.
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
26.06.2015, 14:42
... ponieważ robię to, co od zawsze było moją pasją! Jestem radcą prawną w tej kancelarii [link usunięty].
Mam świetny kontakt z szefową oraz współpracownikami No i dobre zarobki też cieszą |