Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Format Factory
Czy jest ktoś w stanie opisać jak zmienić w Program Format Factory np. plik DVD na avi? z góry dziękuje =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Juz ci służę.4 zakładka o nazwie Urządzenie ROM\DVD\CD,następnie DVD do pliku video.Zaczekaj aż ci się załaduje płyta.Zaznaczasz tytuł główny po prawej stronie wybierasz format filmu na który chcesz dokonać konwersji,zaznaczasz czy chcesz napisy i wybierasz wersję językową audio,nadajesz też nazwę dla pliku.Aha można też zmienić standardowe ustawienia konwersji (obok wyboru formatu pliku) i na koniec klikasz konwertuj i tyle.
  Odpowiedz
Wielkie dzięki. Odpowiedz mi jeszcze na pytanie czy jak skopiowałem piliki z płytki też to mogę skonwertwować?

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Jak już wejdziesz do Dvd do pliku video , to w górnej części masz dwie opcje:DVD i niżej Folder.Zaznaczając Dvd otwierasz z płyty natomiast zaznaczając Folder wybierasz folder w którym są pliki Dvd.Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Wielkie dzięki jeszcze Raz Postaram się dołączyć screeny do wątku =]

Odpowiedz