Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Forum Odjechani Mobilnie!
Myślę, że w niedługim czasie dodam :)
---
  Odpowiedz
,,W praniu" okazało się że bardzo brakuje mi możliwości przejścia od razu do ostatniej strony tematu- jeśli temat ma 2 albo 3 strony, przeskakiwanie nie jest uciążliwe ale kiedy temat jest bardziej popularny jest to mniej przyjemne.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Tylko że taka opcja jest
[Obrazek: Bez_tytu_u-1395249143.png]
---
  Odpowiedz
Drogi Szymonie mam prośbe a mianowicie dodał byś ostatnio napisane posty?
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Dzięki :-D
W takim wypadku trzeba zacząć zbierać na okulary.
Ale chodziło mi również żeby na liście tematów było coś takiego ( w wersji na desktop jest), chociaż skoro tu jest to tam nie jest aż taki niezbędny.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Brak tłumaczenia stopnia użytkownika (usertitle):

[Obrazek: 1-1406022699.png]

Na innych podstronach miejsce forum i uptime jest wyśrodkowany.

[Obrazek: 2-1406022700.png]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz