Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Forumowe banery
Rainbow 
Witam.
Wkleiłem na swojego chomika jeden z forumowych banerów, niestety poprzez niego nie da się otworzyć forum, stając myszą na banerze mam tylko zwykły wskaźnik myszy zamiast łapki pozwalającej na otwarcie banera. Podobnie jest w wątku gdzie umieszczone są banery. Czy tak to miało być czy też zrobiłem jakiś błąd?
Pozdrawiam :rolleyes:
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Wskaż, który to baner według Ciebie nie działa poprawnie.
Ja nie dopatruje się błędów w kodzie.

Jaki to błąd?
Twój czy nasz?
Pogrzebałem trochę w moim html opisu chomika i udało mi się znaleźć błąd, poprawiłem, już jest dobrze. Dodam że na html-u nie znam się.
Sorry za wywołanie alarmu. Wątek można usunąć.
Pozdrawiam
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości