Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Fototapeta - pomysł na prezent
To jak coś wybierzesz, to pochwal się tym później tutaj :D
  Odpowiedz
Buhay - jak tam Twoje przemeblowanie? Robisz coś w tym kierunku?:)
  Odpowiedz
mala_betti napisał(a):Buhay - jak tam Twoje przemeblowanie? Robisz coś w tym kierunku?

A powiem Ci szczerze, że myślałem o tym po zakończeniu dyskusji w Twoim wątku, ale mój zapał został niestety ostudzony kilka dni później przez rodzinę z Belgii, heh ;) Mam dobre miejsce, na spory gabaryt w takiej formie, więc jeśli dojdzie do małego remontu, w projekcie na pewno uwzględnię fototapetę. Myślę o czymś takim:

[Obrazek: 1231.jpg]

150cmx 80cm w cenie 300zł + przesyłka koło 40zł

Taka fototapeta, na tle wielkiego salonu z wyeksponowanym fortepianem, dopiero robi wrażenie! Pianino mam, ale to nie to samo, a dobry trójnogi przyjaciel to już naprawdę spory wydatek. W tym roku już się nie wyrobię, ale na wiosnę może zrobię małą rewolucję w salonie ;)

A Tobie kochana jak wyszło? Kupiłaś już coś rodzicom? Mieli już tą rocznicę? :)
  Odpowiedz
O ja! Pięknie to wygląda.;) No to będę Ci kibicować, bo to naprawdę będzie robiło wrażenie.Brawo Coś niesamowitego. ;) W takim wnętrzu aż chce się siedzieć. Ok

A tak, już mam pewne sprawy ustalone. Wpadłam na stronkę www.dekoruj.pl. Oferują tam obrazy na płótnie - canvas to się nazywa. Obraz jest naciągany na krosno malarskie i tak super wygląda, ze nawet nie trzeba do tego ramy. Tylko teraz pomyślę nad fotką lub wybiorę coś z gotowych wzorów. Oczywiście nie będzie to zdjęcie rodziców z czasów komunii czy coś w tym stylu. :P Mamy całkiem fajną lustrzankę i nie raz robiłam takie nieportretowe fotki, np. jak idą za ręce na łące czy nad morzem. Kurcze, ale się romantycznie zrobiło. :)

Rodzice mają rocznicę na początku listopada, ale ja jestem z tych ludzi, którzy lubią mieć wszystko zaplanowane. :D Nawet o prezentach bożonarodzeniowych myślę z trzymiesięcznym wyprzedzeniem. Tylko ma to swoje dobre strony - nie wpadam w szał zakupów na ostatnią chwilę.

Dzięki Wam za pomoc, a stronkę polecam. Buhay - trzymam kciuki!;)
  Odpowiedz
Skoro ma być to prezent - warto zrobić coś oryginalnego - tylko takie prezenty cieszą. Może fototapeta z fotografii? ---
  Odpowiedz